Team & Kontakt

Executive rekryterar nyckelpersoner till företag över hela världen i samarbete med Agilium Worldwide där vi som grupp är med i “Top 20 Global” för executive search internationellt med medlemmar i 37 länder och 165 konsulter.

Hans von Schreeb
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Hans, som är jur.kand har en mycket lång och bred erfarenhet från ledande befattningar inom medie- och tjänstesektorn. Hans var tidigare VD och styrelseordförande för Kanal 5, ordförande i DCM Holding, samt personaldirektör för Grand Hotel i Stockholm. Vidare har Hans varit partner och styrelseledamot i Domsjö Fabriker AB.

Bengt Göransson
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Bengt, som är civilekonom, har lång erfarenhet av ledande befattningar och styrelsearbete. Bengt var tidigare VD för Birka Energis marknadsbolag och Unisource Business Networks. Bengt har dessutom arbetat som management-konsult under flera år.

Björn Häggqvist
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Björn har haft ledande befattningar under lång tid inom telekom, finans, outsourcing, energi- och bemannings-branschen. Han var tidigare Europa-VD för ManpowerGroup Solutions EMEA. Vidare har Björn varit styrelseledamot i ett flertal bolag.

Staffan Wikström
Konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Staffan som är civilekonom har ca 25 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete utifrån varierande positioner i olika detaljhandels- och tjänsteföretag. Staffan har bl. a. varit VD för OKQ8 Marknad AB inom OKQ8 koncernen, Kedjechef inom Coopkoncernen samt Sverigechef för Avis och Budget Biluthyrning.

Anders Åhlström
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Anders är civilekonom från Stockholms Universitet och har över 30 års erfarenhet från ledande positioner speciellt inom IT-området, bland annat från IBM. Anders har varit VD för Affinion International och Nybroviken Ventures. Vidare har Anders under lång tid varit medlem i den svenska ledningsgruppen på EVRY där ansvarig för affärsområdet Affärsutveckling.

Serveoffice Ma¦èrten 6svLI

Mårten Forslund
VD

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Mårten är utbildad personalvetare vid Göteborgs Universitet.

Besöksadress | Växel: +46 (0) 556 026 60

Kontakta oss

Ditt Namn (obligatoriskt)

Din E-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt Meddelande

©2018 Executive.se

Log in with your credentials

Forgot your details?