Team & Kontakt

Hans von Schreeb
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Hans, som är jur.kand har en mycket lång och bred erfarenhet från ledande befattningar inom medie- och tjänstesektorn. Hans var tidigare VD och styrelseordförande för Kanal 5, ordförande i DCM Holding, samt personaldirektör för Grand Hotel i Stockholm. Vidare har Hans varit partner och styrelseledamot i Domsjö Fabriker AB.

Bengt Göransson
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Bengt, som är civilekonom, har lång erfarenhet av ledande befattningar och styrelsearbete. Bengt var tidigare VD för Birka Energis marknadsbolag och Unisource Business Networks. Bengt har dessutom arbetat som management-konsult under flera år.

Björn Häggqvist
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Björn har haft ledande befattningar under lång tid inom telekom, finans, outsourcing, energi- och bemannings-branschen. Han var tidigare Europa-VD för ManpowerGroup Solutions EMEA. Vidare har Björn varit styrelseledamot i ett flertal bolag.

Maria Häller
Konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Maria är en erfaren rekryteringskonsult med 12 års erfarenhet av rekrytering och har varit verksam både som seniorkonsult, VD och ägare. Hennes huvudsakliga fokus är Executive Search av chefer och nyckelpersoner.  Tidigare har hon haft en rad juristtjänster senast på KPMG. Hon har en jur.kand. från Stockholms universitet.

Anders Åhlström
Partner, konsult

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Anders är civilekonom från Stockholms Universitet och har över 30 års erfarenhet från ledande positioner speciellt inom IT-området, bland annat från IBM. Anders har varit VD för Affinion International och Nybroviken Ventures. Vidare har Anders under lång tid varit medlem i den svenska ledningsgruppen på EVRY där ansvarig för affärsområdet Affärsutveckling.

Mårten Forslund
VD

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Mårten har examen från personalvetarprogrammet och har arbetat i ledande befattningar inom försäljning och tjänstesektorn i ca 10 år. Han tillträdde som VD i serveOffice AB inför 2016 och är idag även VD på Executive Partners Scandinavia AB. Mårten sitter i styrelsen i två olika bolag inom fastighetsbranschen.

Åsa Ollert
Interim Management

Linkedin-Icon-Executive-Associates-75

Åsa Ollert har tidigare arbetat i drygt 10 år med både bemanning och rekrytering, under de senaste 7 åren i ledande befattning. Hon har byggt upp affärsområdet Interim Management till en mycket lönsam affär hos tidigare arbetsgivare. Åsa har även arbetat 13 år på Kapitalförvaltning (AFA Försäkring) och dessförinnan som redovisningsansvarig.

Besöksadress | Växel: +46 (0) 556 026 60

Kontakta oss

Ditt Namn (obligatoriskt)

Din E-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt Meddelande

©2020 Executive.se

Log in with your credentials

Forgot your details?