TILLSATT – Affärsledare sökes

Affärsledare

Serveoffice startades 1991 och är företaget som löser kunders behov inom rekrytering och interimistiska personaltillsättningar, beläget på Vasagatan i centrala Stockholm. Bolaget som har cirka 100 anställda på flertalet platser i Sverige är i en stark expansionsfas. Vi behöver nu utöka organisationen med flertalet nya drivande medarbetare med starkt affärssinne inom vår kärnverksamhet personalförsörjning och rekrytering.

Vi är verksamma på marknaden inom ekonomi, lön, HR, försäljning och administration.

Arbetsuppgifter

Som Affärsledare för Interims tjänster har du en högst central roll på företaget. Arbetsuppgifterna består av:

  • Försäljning av våra tjänster till nya såväl till befintliga kunder
  • Rekrytering och kompetensförsörjning till vår interimsaffär
  • Personalansvar över din egen konsultgrupp som består av cirka tio medarbetare

Du rapporterar till företagets Affärsområdeschef och har ett eget budgetansvar vilket omfattar intäkter och kostnader. Utöver de direkta arbetsuppgifterna som ligger i affärsledarrollen förväntas du ta en ledande funktion i den pågående expansionen av Serveoffice med din tidigare bakgrund och erfarenhet som referens.

Kvalfikationer och erfarenhet

Du är drivande och resultatinriktad i din personlighet samt samverkande med kollegor och kunder. Då du säkert har arbetat med bemanning och/eller rekrytering under senare tid så har du en utpräglad helhetssyn och ett utvecklat affärssinne.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från relations- och lösningsförsäljning och vana att hantera kunder, partners och interna medarbetare.
Har du tidigare erfarenhet av personalledande befattningar, egenföretagande eller erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen så är det meriterande.

Varför Serveoffice?

Serveoffice är ett bolag som har för avsikt att bli en större aktör på marknaden och vi erbjuder dig en arbetsplats där du har chans att växa tillsammans med verksamheten. Det är en platt organisation där dina åsikter och idéer blir hörda och förslag till effektivisering av arbetssätt och rutiner ses som positivt. Här råder stor flexibilitet genom att du driver ditt arbete självständigt, har mycket frihet under ansvar och bestämmer själv när på dygnet du vill jobba.

Kulturen präglas av ett personligt engagemang, driv och en stark teamkänsla där laget kommer före jaget. Kan du identifiera dig med detta? Då kan rollen vara något för dig!

Ansökan

I dessa rekryteringar samarbetar vi med Executive. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Executive via www@executive.se  Där finns telefonnummer och mailadress samt fritt att välja Björn, Anders eller Staffan. Din ansökan tar vi emot på vår hemsida www.executive.se under aktuella tjänster, där du ansöker och bifogar ditt CV. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om våra villkor här.

©2021 Executive.se

Log in with your credentials

Forgot your details?